Omvisning

EKSTRA - Introduktion: Gauri Gill

 • Dato
  Torsdag 26. januar
 • Tid
  Kl. 18:00 - 18:20
 • Sted
  Gauri Gill udstillingen
 • Pris
  Gratis - for museets gæster

Ifm. udstillingsåbningen tilbydes en ekstra introduktion til udstillingen med den indiske fotograf Gauri Gill.

Introduktionen er gratis og kræver ingen tilmelding. Den varer 20 min. Bemærk venligst, vi mødes i udstillingen kl. 18.00. 

Gills værk er originalt og stærkt personligt, det kommunikerer med både poesi og humor, kombinerer sociale og æstetiske aspekter og har klar politisk kant. Og så vidner det om stor menneskelig indlevelse.

Gill benytter sig af en lang række fotografiske genrer, hun arbejder i sort-hvidt og farve, analogt og digitalt. Tilgangen er empatisk og solidarisk, men helt usentimental og stilmæssigt spænder hendes billeder fra en nøgtern realisme til en nærmest “magisk dokumentarisme.”

PRAKTISK INFORMATION
Kunstformidler Line Ali Chayder introducerer Gauri Gill og udstillingen. Introduktionen foregår stående og varer ca. 20 minutter. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Vi mødes i udstillingen i museets Østfløj. Gratis for museets gæster.

Gratis plakat til medlemmer

På åbningsdagen 26. januar kl. 11-22 kan medlemmer af Louisiana Klubben vælge mellem én af de to farverige plakater fra udstillingen. Bemærk, gælder kun på museet denne dag.

Gauri Gill

Relateret udstilling

Den indiske fotograf Gauri Gill søger at give en stemme til og rykke det moderne Indiens udenforstående – de glemte, gemte, oversete og udstødte – ind midt i billedet. Og dermed i vores synsfelt.