Omvisning

Omvisning: Roni Horn

 • Dato
  Torsdag
 • Tid
  Kl. 14:00 - 14:45
 • Sted
  Vi mødes i museets foyer
 • Pris
  Gratis - for museets gæster

Der er stærke kræfter på spil hos amerikanske Roni Horn (f. 1955), et af samtidskunstens største navne og mest alsidige talenter. Tag med på en omvisning i udstillingen med en af Louisianas kunstformidlere.

Tilmelding i informationen på museet fra to timer før omvisningen. Begrænset plads. Først til mølle. 

I Horns værk, der kan forekomme knivskarpt og køligt, mødes menneske og landskab, det faste og foranderlige, dunkelhed og transparens – og her strømmer lys, vand og vejr. Skjulte undertoner, hemmelige signaler og erotiske strømninger dukker op til overfladen, når hendes værker vises i dialog med en række af filmkunstens største klassikere.

Det sker på denne første samlede solo-præsentation i Norden af Roni Horn, et af samtidskunstens største og mest respekterede navne.

PRAKTISK INFORMATION

Omvisningen er gratis for museets gæster. Vi mødes i museets foyer.

Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet fra 2 timer forude for omvisningen, der er gratis for museets gæster.

Roni Horn

Relateret udstilling

Roni Horn, Untitled (Weather), 2010-11 (detail). Courtesy: kunstneren og Hauser & Wirth. © Roni Horn

Skjulte undertoner, hemmelige signaler og erotiske strømninger dukker op til overfladen, når Roni Horns værker vises i dialog med en række af filmkunstens største klassikere.