Omvisning

Introduktion til Anupama Kundoo

 • Dato
  Onsdag
 • Tid
  Kl. 18:00 - 18:45
 • Sted
  Møderummet - adgang via Store Sal, Østfløj
 • Pris
  Gratis for museets gæster

I den fjerde udstilling i serien Arkitekturens Værksteder har den indiske arkitekt Anupama Kundoo (født i Indien, 1967) forsøgt at kaste lys over en knap ressource i vores liv: Tiden.

Husk, at læse de praktiske informationer her på siden inden dit besøg.

Reserver timeslot

Kundoo er ivrig fortaler for, at arkitekter prioriterer at give sig tid til både at tænke, forske, dele viden og bygge, fordi det giver en dybere forståelse for kontekst, materialitet, funktion og bæredygtighed – og dermed en bedre arkitektur. I udstillingen Taking Time får vi indsigt i Anupama Kundoos værksted, arkiver og arbejdsmetoder – og en arkitekt som i høj grad praktiserer og udlever dét, hun prædiker.

Få en introduktion til udstillingen og hør om Kundoos arbejde med bla. med det store by-eksperiment, Auroville, i det sydøstlige Indien.

PRAKTISK INFORMATION
Bemærk, at introduktionerne, som følge af Covid-19, ikke foregår i udstillingen men i “Møderummet”. Her er kun adgang via trapper i Store Sal i museets Østfløj (hvor der lige nu vises Anupama Kundoo – Taking Time).

Bemærk, at der skal bæres mundbind indenfor på museet. 

Maks. 30 gæster per introduktion. Man skal have billet til introduktionen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet 2 timer forude for introduktionen. Vi mødes indenfor ved information, klub- og billetsalg.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.