Omvisning

Introduktion til Arthur Jafa

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 16:00 - 16:45
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Arthur Jafa (f. 1960) er en af samtidskunstens vigtigste stemmer. Han krydsklipper humor og brutalitet, store følelser og bidende kritik i værker, der skildrer misforholdet mellem den sorte amerikanske kulturs succes og så de sorte amerikaneres lave, sociale status.

Hør om den amerikanske billedkunstner og filmfotograf Arthur Jafa, der først relativt sent fik et kunstnerisk, men globalt gennembrud i 2016. Det skete med videoværket Love is the Message, The Message is Death, der er både dybt rørende og bidende kritisk.

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes på terrassen foran butikken. Bemærk, at introduktionen, som følge af Covid-19, foregår i “Møderummet” hvor der kun adgang via trapper i Store Sal i museets Østfløj.

Omvisningen er gratis for museets gæster. Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet 2 timer forude for omvisningen.

Arthur Jafa

Relateret udstilling

Amerikanske Arthur Jafa har først i en relativt sen alder opnået et markant, globalt gennembrud. Det skete med videoværket Love is the Message, the Message is Death fra 2016.