Omvisning

Introduktion til Forensic Architecture

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 18:00 - 18:45
 • Sted
  Store Sal
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Tag med på en introduktion til den femte udstilling i serien Arkitekturens Værksteder, der er et møde med den radikale forskningsenhed Forensic Architecture.

Tilmelding i informationen på museet fra to timer før omvisningen. Begrænset plads. Først til mølle.

Den opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi og menneskerettigheder med det formål at afdække, kortlægge og vidne om konflikter og forbrydelser rundt om i verden.

“Forensic” kan på dansk oversættes til “retsmedicinsk” eller “retsteknisk”, og det giver måske bedst mening at betegne Forensic Architecture som en blanding af kriminalteknisk enhed og journalistisk “gravergruppe”. Deres praksis ligger langt fra dét, vi normalt forbinder med arkitektur og handler ikke om at tegne nye bygninger, men om at bygge modeller til at se på verden med.

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes i museets foyer.

Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet fra 2 timer forude for omvisningen, der er gratis for museets gæster.

Forensic Architecture

Relateret udstilling

Forensic Architecture opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi mm med det formål at afdække og vidne om konflikter og forbrydelser rundt om i verden.