Omvisning

Introduktion til MOR!

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 14:00 - 14:45
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Nærværende eller fraværende, støttende eller dominerende, varm eller diabolsk – alle har en MOR! I Louisianas store cross-over udstilling belyses skiftende opfattelser af moderen i kunsten og kulturen op gennem det 20. og det 21. århundrede.

Med moderfiguren som omdrejningspunkt undersøger udstillingens værker temaer som herkomst og tilknytning, skiftende ideer om femininitet, døden og det at give liv – og vi præsenteres for nogle af periodens største kunstnere samt en række nye.

PRAKTISK INFORMATION

Bemærk, at introduktionen, som følge af Covid-19, ikke foregår i udstillingen men i “Møderummet”. Her er kun adgang via trapper i Store Sal i museets Østfløj (hvor der lige nu vises Anupama Kundoo – Taking Time).

Omvisningen er gratis for museets gæster. Maks. 30 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet 2 timer forude for omvisningen.

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.