Klub

Introduktion til Murakamis forfatterskab

 • Dato
  Søndag 23. april
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mød Murakami-oversætteren Mette Holm og bliv klogere på den japanske forfatters litterære univers inden han optræder på Louisianas litteraturfestival til august.

RESERVER PLADS

PRIS: 20 kr. Bemærk, dette arrangement er for medlemmer af Louisiana Klubben. Husk klubkort.
Bliv medlem i dag. 

Haruki Murakami har skrevet en lang række romaner, noveller og essays, men hvad er Murakami for en forfatter, hvor skal man begynde sin læsning?

Mette Holm er Murakamis danske oversætter gennem 22 år, og denne eftermiddag vil hun forberede danske læsere på Murakamis Louisiana-besøg til august. Holm vil fortælle om temaerne i forfatterskabet og bl.a. komme ind på hans nyeste roman, ’Byen og dens usikre mure’, der udkommer på japansk den 13. april.

Hun fortæller også om, hvordan det er at oversætte en forfatter med kultstatus, der ønsker at skrive så enkelt, at det ikke er sproget, men historien, der tæller, og så selvfølgelig rytmen. For musikken er overalt i forfatterskabet, både som rytme, lyd og ord…

Bemærk venligst, at arrangementet med Mette Holm er for medlemmer af Louisiana Klubben. 

Den litterære verdensstjerne fortryller læsere over hele verden. Oplev ham i Humlebæk, når festivalen, Louisiana Literature, finder sted i dagene 17.-20. august 2023.

Læs mere om Louisiana Literature