Klub

Introduktion
til Pussy Riot

 • Dato
  Onsdag 13. september
 • Tid
  Kl. 17:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  10 kr. (+ 10 kr. gebyr)

Få en introduktion til Louisianas nye udstilling om Pussy Riot og hør om tankerne bag gruppens protestaktioner gennem mere end et årti.

RESERVER PLADS til introduktion.
PRIS: 10 kr. (+ 10 kr. gebyr).
Husk klubkort.

Med afsæt i punk, humor, poesi og raseri har det feministisk-aktivistiske kunstkollektiv Pussy Riot, der opstod i Moskva i 2011, markeret sig med spontane, ikke-voldelige og modige protestaktioner vendt mod det russiske styre. Udstillingen er gruppens første på et museum og dokumenterer deres aktioner gennem mere end et årti.

Denne aften kan du høre mere om gruppen, hvis motto er: ”alle kan være Pussy Riot” og om udstillingen, hvor vi får et indblik i en lang række af Pussy Riots aktioner i det offentlige rum og i de konsekvenser, der har været for deltagerne ved at udføre dem.

Louisianas kunstformidler Line Ali Chayder står for aftenens introduktionen, som er for medlemmer af Louisiana Klubben.

Bliv medlem nu

From the action 'Putin Will Teach You How To Love The Motherland', Winter Olympic Games, Sochi, 2014. Photo: Anatoly Maltsev/EPA/Ritzau Scanpix

Pussy Riot

Relateret udstilling

From the action 'Putin Peed His Pants', Red Square, Moscow, 2012 Photo: Denis Sinyakov

Siden 2011 har Pussy Riot markeret sig med protestaktioner og performances vendt mod det russiske styre. Udstillingen er den den hidtil mest omfattende præsentation af gruppens virke.