Omvisning

Introduktion: Richard Prince

 • Dato
  Torsdag 16. marts
 • Tid
  Kl. 14:00 - 14:45
 • Sted
  Richard Prince udstillingen
 • Pris
  Gratis - for museets gæster

Richard Prince, Untitled (Nurse), 2017. © Richard Prince Studio.

Tag med på en gratis introduktion til udstillingen med "manden der stjal billedet" - den amerikanske kunstner Richard Prince.

Tilmelding i informationen på museet fra to timer før omvisningen. Begrænset plads. Først til mølle.

Cowboys, bikergirls og sygeplejersker. Richard Prince er en af de mest indflydelsesrige kunstnere i USA fra tiden efter 1980 og en central hovedfigur i den såkaldte ’Pictures Generation’. I sin kunst bruger Prince (f. 1949) ofte banale billeder fra underholdnings- og forbrugskulturen, som han tvister, så det almindelige forvandles og ”løftes” til noget både mærkværdigt og forførende.

Den amerikanske kunstner har i mere end 40 år været en central figur i USA, men vil nok for mange herhjemme være et nyt bekendtskab.

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes i museets foyer.

Maks. 25 gæster per omvisning. Man skal have billet til omvisningen, som udleveres i indgangen efter først til mølle princippet fra 2 timer forude for omvisningen, der er gratis for museets gæster.

Richard Prince

Relateret udstilling

Richard Prince, Untitled (Cowboy), 2016. Courtesy the Artist. © Richard Prince Studio.

Richard Prince løfter og tvister det almindelige og banale med sin særlige følsomhed og skarpe blik for, hvordan store emner umærkeligt siver ned i og ud af alting, vi omgiver os med.