Introduktionsforedrag til Pia Arke

 • Dato
  Søndag 1. august
 • Tid
  Kl. 14:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 10 (+ kr. 10 gebyr)

Oplev Pia Arkes kortlægninger og refleksioner over sit dansk-grønlandske tilhørsforhold, når Louisianas kunstformidler, Hanne Flarup, holder introduktionsforedrag i Koncertsalen om den aktuelle Louisiana on Paper udstilling med Pia Arke.

Pia Arke (1958-2007) døde tidligt og nåede derfor ikke at opleve den nu støt stigende interesse for sin kunst, også på internationalt plan. Centralt i hendes overvejende fotografiske værk står kunstnerens dobbelte tilhørsforhold til Grønland og Danmark, og værket spiller bevidst og nok så aktuelt ind i relationerne i rigsfællesskabet.

Pia Arke benyttede sig af iscenesættelser, performances, slægtsforskning og bearbejdning af kortmateriale til at udfolde ikke bare sit eget liv, men en hel verden i bevægelse. Det er denne nomadiske bevægelse mellem stederne, mellem levet liv, drømme og anfægtelser, hun med usædvanlig poetisk fornemmelse gjorde til det centrale i sin kunst.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Pia Arke

Relateret udstilling

Pia Arkes værk tager afsæt i kolonihistorien og i hendes eget liv og dobbelte tilhørsforhold til Grønland og Danmark. En søgen efter steder, drømme og slægtskaber, der er både poetisk og pågående.