Louisiana Live

Jacob Riising &
verdens bedste ideer

 • Dato
  Søndag 15. november
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

I denne søndags-LIVE kan du møde Jacob Riising, tv-vært, forfatter, fortæller mm, til en snak om de historier, ting og mennesker, som inspirerer ham. En uhøjtidelig og sjov eftermiddag for store og små.

BOOK PLADS
Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

For nogle år siden skrev Jacob Riising bogen om de 100 sejeste mennesker, der har gjort verden til et bedre og sjovere sted. Nu følger han op med Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige, hvor man bl.a. bliver klogere på, hvem der opfandt bilen, burgeren og toiletpapir, hvorfor det er en god idé at vaske hænder og hvor man også kan læse om den sadistiske skolelærer fra Venedig, der opfandt lektierne.

Mød den kendte tv-vært, børnebogsforfatter og uhøjtidelige historiefortæller Jacob Riising til en snak om spændende ting og mennesker, som inspirerer ham. Det er en eftermiddag for store og små, der er nysgerrige på livet og elsker en sjov historie!

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.