Koncert

Jazz/Take on Amy Winehouse

 • Dato
  Fredag 6. december
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 395 (+ gebyr kr. 10)

Niels Lan Doky International Jazz Collective præsenterer årets sidste jazzkoncert JAZZ/TAKE ON AMY WINEHOUSE ledet af ingen ringere end den legendariske Manu Katché på trommer. Han indtager scenen i museets koncertsal sammen med det unge stortalent Marta Wajdzik på alt- og sopransaxofon, Felix Pastorius på elbas og Call Brickman på klaver. Sammen vil de dykke ned i Amy Winehouse’ sjælfulde kompositioner, som smelter sammen med jazzens kvaliteter og improvisatoriske egenskaber – en stærk hyldest af et musikalsk ikon.

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Marta Wajdzik

Trommeslager Manu Katché er klassisk uddannet percussionist, som sidenhen er blevet et verdenskendt ikon. Hans spændvidde er stor, fra symfoniorkestre over jazz til pop, hvor han undervejs har samarbejdet med legender som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Jan Garbarek, Jeff Beck og mange flere. Katchés alsidige stil kan ikke kategoriseres og er blevet hyldet med et hav af priser.

Line-up:
Manu Katché (trommer/FR)
Felix Pastorius (electrisk bas/US)
Marta Wajdzik (alt- & sopransaxofon/PL)
Calle Brickman (piano/SE)

Denne koncert er den sidste i rækken af efterårets store jazzprogram. Se alle efterårets jazzkoncerter.

EKSKLUSIVT JAZZ-KOLLEKTIV

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder.

Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år.”

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.