Koncert

Jazz/Take on Kurt Cobain & Nirvana

 • Dato
  Fredag 20. september
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 395 (+ gebyr kr. 10)

Niels Lan Doky International Jazz Collective præsenterer koncerten JAZZ/TAKE ON KURT COBAIN & NIRVANA, hvor saxofonikonet Bill Evans leder et spektakulært internationalt ensemble, der sammen udforsker jazz og grunge i museets koncertsal. Med sig på scenen har han Gary Husband på klaver, Linley Marthe på el-bas og Nicolas Viccaro på trommer. Sammen vil de via jazzen præsentere en ny side af den rå energi fra Nirvanas ikoniske værker!

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Saxofonisten Bill Evans startede sin karriere som 21-årig med Miles Davis, hvilket var startskuddet til en mere end tre årtier lang musikalsk rejse og som leder af egne bands. Indtil nu har han indspillet 26 solo-CD’er. For tiden leder han flere grupper sammen med Robben Ford, Mike Stern og Randy Brecker, og turnerer fortsat omfattende verden over.

Line-up:
Bill Evans (tenor- & sopransaxofon/US)
Gary Husband (piano/UK)
Linley Marthe (elektrisk bas/MU)
Nicolas Viccaro (trommer/FR)

Denne koncert er den anden i rækken af efterårets store jazzprogram. Den 6. december fortolkes Amy Winehouses mindeværdige sange af legendariske Manu Katché på trommer og Felix Pastorius på bas, blandt andre. Derudover kan du 8. november opleve Niels Lan Doky, som spiller sin første soloklaverkoncert i Danmark nogensinde, som en del af sin nye koncertserie The Radius Of Now. Koncerten byder på hans originale kompositioner samt improvisatoriske ‘Explorations’; spontane, abstrakt-poetiske kompositioner, der udforsker nuet og gør hver optræden til en enestående og ekstraordinær oplevelser, der ikke kan gentages.

EKSKLUSIVT JAZZ-KOLLEKTIV

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder.

Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år.”

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.