Koncert

(Udsolgt) Jazz/Takes Supergroup – Jazz/Takes Highlights

 • Dato
  Fredag 4. november
 • Tid
  Kl. 20:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

En musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz. Denne aften vil gruppen Jazz/Takes Supergroup og Niels Lan Doky International Jazz Collective fremføre highlights fra denne og de foregående Jazz/Take-sæsoner.

Koncerten er udsolgt.

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Glæd dig til en aften, hvor Jazz/Takes Supergroup serverer en lang række højdepunkter fra nuværende og tidligere Jazz/Take-sæsoner. Supergruppen består af Harvey Mason (trommer), Darryl Jones (bas), Bill Evans (saxofon) og Niels Lan Doky (piano).

Du kan ikke have undgået at høre Harvey Masons trommestil. Mason er den mest indspillede trommeslager nogensinde og har lagt skind og trommestikker til navne som Michael Jackson, Björk, Celine Dion og Duke Ellington.

Darryl Jones har turneret med bl.a. Miles Davis og Sting, og han har gennem de sidste 25 år turneret med Rolling Stones.

Bill Evans begyndte sin karriere i en alder af 21 som saxofonist for Miles Davis og har siden pillet med jazzens største navne.

Niels Lan Doky er af den internationale presse bl.a. blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år”. Han leder desuden Niels Lan Doky International Jazz Collective, som er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter.

EKSKLUSIVT JAZZ-KOLLEKTIV

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) producerer mellem juni og december måned (eks. juli) i samarbejde med Louisiana museet fem unikke, eksklusive og innovative koncertprojekter. Master drummers Terri Lyne Carrington og Alvin Queen vil i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC – give en koncert hver, hvor de vil tage os på en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz. Derudover besøger Jazz/Takes Supergroup (Harvey Mason, Darryl Jones, m.fl.) også museet for at henholdsvis fortolke 2020’ernes Pop Hits og Jazz/Take-højdepunkter fra nuværende og tidligere sæsoner.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen