Louisiana Live

Jens Albinus & jagten på en ny Odysseus

 • Dato
  Torsdag 10. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Foto: Thomas Howalt Andersen

I efteråret debuterede én af landets bedste skuespillere som romanforfatter. I 'Kunsten at køre baglæns' kaster Jens Albinus et kritisk blik på dagens kulturliv, mens han afsøger hvad kunst er, og hvad vi skal med den - og med livet.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

»Den europæiske grundhistorie over alle om at finde fred, om at vende hjem.« Odysseus og myten omkring den græske sagnfigur spiller markant ind i skuespilleren Jens Albinus’ roman ‘Kunsten at køre baglæns’, som udkom i efteråret.

”En voldsom debut”, skrev Dagbladet Information, ”men også en voldsomt velskrevet debut. Sort som Beckett. Krigslysten som Norén. Med sig selv som fandenivoldsk hovedperson.”

Vi har inviteret Jens Albinus til at tale om det hele: om opvækst og karriere, om frustration og forløsning, men også om tidsløse tekster og teaterstykker, som har formet ham og som han vender tilbage til og læser fra, også denne aften.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.