Klub, Kurser & workshops

Mika Rottenberg – Alting er forbundet

 • Dato
  Torsdag 6. januar
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer

Hvad bruger vi vores liv og energi på? Og hvordan indgår vi hver især i verdens store kredsløb? Start året med den humoristiske og finurlige argentinsk fødte Mika Rottenberg (f. 1976), der som en nutidig Storm P. skaber vanvittige produktionskæder til frembringelse af overraskende varer. Pludselig vil du forstå, hvor alle lyskæder og juleglimmeret kommer fra eller hvad med cocktailbærret i din nytårsdrink?

KØB BILLET
PRIS: 550 kr. Medlemspris: 495 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 345 kr. Priser inkl. entré & frokost. Bemærk, alle priser tillægges gebyr på 10 kr. 

På dette endags kursus følger vi udviklingen fra Rottenbergs tidlige videoinstallationer til hendes nyere værker om perleproduktion og allergi i NoNoseKnows fra 2015, som blev vist første gang på Venedig Biennalen. Vi kommer også omkring kinesiske forbindelser til USA og Mexico med værket Cosmic Generator fra 2017, som Louisiana erhvervede til samlingen efter præsentationen på Skulptur Projekte Münster.

Undervejs skæver vi til beslægtede værker af kunstnere så forskellige som Joseph Beuys, Paul McCarthy, Hannah Levy, Pipilotti Rist og Superflex.

PRAKTISK
Kurset foregår i “Møderummet” hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det. Prisen er inklusiv entré til museet og en let frokost som serveres i Louisiana Café.

Mika Rottenberg

Relateret udstilling

Mika Rottenberg spejler og spidder den globale tilstand og måden, vi (over)lever i den på. Hun blander film, installation og skulptur og væver sandhed og fiktion til moderne skæbnefortællinger.