Louisiana Live

Vi tabte - hvad gør vi så?

 • Dato
  Tirsdag 28. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

Journalist og forfatter Jakob Sheikh er aktuel med bogen 'Vi tabte' om vores exit fra Afghanistan og 20 års forgæves kamp mod Taleban. Mød en af vores fremmeste eksperter i forhold til radikalisering og de danske Syrienskrigere.

RESERVER PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

De vestlige lande har lidt et dobbelt nederlag: Det ydmygende exit fra Kabul er udtryk for en 20 år lang tabt kamp mod Taleban om det plagede land. Og Vesten har samtidig tabt krigen mod terror, islamisme og jihadisme, der begyndte med al-Qaedas angreb 11. september 2001.

I sin nye bog ‘Vi tabte’ fortæller Jakob Sheikh om dette nederlag, som i følge ham skyldes, at vi ikke forstår de kræfter, vi står over for. Mød journalist og forfatter Jakob Sheikh og hør ham fortælle om sit mangeårige arbejde med at udforske det komplekse fænomen.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.