Koncert

(AFLYST) Julekoncert med Sokkelund Sangkor

 • Dato
  Fredag 18. december
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Varierer

Denne event er desværre aflyst grundet nye Covid-19 restriktioner.

AFLYST

Pris
Medlemspris: Kr. 65
Medlemsgæst inkl. entré: Kr. 105
Almindelig billet inkl. entré: Kr. 145

Sidste fredag inden jul kan du nyde sangkorets udgaver af smukke sange og julesalmer i traditionelle og nyere satser samt originalkompositioner af Niels La Cour, Leif Kayser og Francis Poulenc med flere.

Sokkelund Sangkor under ledelse af Morten Schuldt-Jensen har eksisteret siden 1984 og er, med deres skandinaviske kortradition, et af Danmarks bedste kammerkor. Sokkelund er kendetegnet ved gennemtænkte programmer, som formidler en musikalsk idé og koncerterne har altid et personligt præg fra både kor og dirigent.

Bemærk venligst, grundet Covid-19 har koret reduceret antallet af sangere, som sidder på stole langs Koncertsalens bagvægge – med ansigtet i samme retning som publikum. 

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Cafe og butik åben til 22

Spis middag inden koncerten i Lousiana Café og gå på opdagelse i Louisiana Butik - begge har åbent til kl. 22 og du får 10% med dit klubkort begge steder.

Menu Louisiana Café