For børn & unge

Nytårsværksteder i Børnehuset

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 11:00 - 18:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Gratis

Tag på eventyr i Børnehuset mellem jul og nytår, hvor I bl.a. kan bygge huse inspireret af grotter i Kenya og skabe festlige nytårshatte inspireret af farverige malerier.

Børn og unge op til 18 år har fri entré til Louisiana og Louisiana Børnehus. Museet holder lukket 31. december samt 1. januar.

Alle værksteder i Børnehuset er gratis og finder sted tirsdag-søndag kl. 11-17.30 til og med 30. december. Museet holder lukket 31. december samt 1. januar. 

Særlige nytårsaktiviteter fra 26.-30. december
Skab festlige nytårshatte med inspiration fra Firelei Báez’ farverige univers.

Byg arkitekturen kl. 11-17.30
Inspireret af udstillingen med Cave_bureau kan du selv bygge arkitekturmodeller.
Et hus med vægge og tag, en hule af tæpper og puder eller en grotte i vulkansten. Rum skaber hjem – hvordan skal dit hjem se ud?

Krusedulle-portræt kl. 11-17.30
Inspireret af den schweiziske kunstner Alberto Giacometti, kan du tegne et portræt af dig selv eller af én du kender kun med kruseduller. Lad stregerne krydse hinanden flere gange og opdag, hvordan et evt. ansigt træder frem på papiret.

Tegn stort! Kl. 11-17.30
Hvad skal vi tegne? Kom med dit bedste bud. Du må tegne på gulvet, når vi forvandler hele Multisalen til et stort tegne ark. Kom med dit bedste bud på en juletegning inspireret af det du har oplevet ude i museets udstillinger.

Familieomvisning i udstillingen med Firelei Báez for de 4-16-årige og deres voksne
Den 30. december kl. 11.30-12. Tilmelding sker i Børnehuset på dagen. Deltagelse er gratis. Bemærk, der er begrænset plads.

Tegn et hjem-udstilling kl. 11-17.30
Igen i år har DRC Dansk Flygtningehjælp samlet ind til at bygge hjem for børn og familier på flugt gennem ’Tegn et hjem’-kampagnen.
En dommerkomite har udvalgt 50 vindertegninger, der udstilles her i Louisiana Børnehus frem til d. 4. januar. Lad dig inspirere af de flotte tegninger, og tegn selv dit bud på et hjem.

Firelei Báez

Relateret udstilling

Firelei Báez How to slip out of your body quietly, 2018 Courtesy kunstneren og James Cohan, New York.

Gennem farverige, symbolladede malerier og installationer skaber dominikansk-amerikanske Firelei Báez (f. 1981) nye fortællinger om kultur og identitet.