Louisiana Live

(udsolgt) Karen Blixens
sorger og sejre

 • Dato
  Tirsdag 8. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

"Uden historier ville menneskeheden have vansmægtet og være tørret ud, som den ville være gået til grunde uden vand", og på Rungstedlund vil man fortælle historien om mennesket Karen Blixen.

Bestil plads

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

En dramatisk historie med meget sorg, sygdom og kærlighed. Om Danmark og vores rolle i verden. Og selvfølgelig først og fremmest om litteraturen.

Karen Blixen
var en af danmarkshistoriens største forfattere, men også en kvinde, der levede både ydmygt og i velmagt og færdedes blandt indfødte og den vestlige overklasse midt i et af kolonitidens brændpunkter.

Mød nyudnævnt museumsdirektør for Rungstedlund, Elisabeth Nøjgaard, til en samtale om Blixens sorger og sejre, om forfatterens historier om sig selv og verden – og om at skabe et museum om et menneske fuld af modsætninger.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO OM LIVE
Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.

 

det sker også...

Se hele kalenderen