Louisiana Live

Katastrofer, kriser & kaos

 • Dato
  Torsdag 24. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Kriser og katastrofer er en uundgåelig del af den menneskelige tilværelse, men den seneste tid føles alligevel anderledes. Som om vi lever i en permanent krisetid, hvor Corona blot afløses af krig, og så økonomisk krise.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Prorektor på Københavns Universitet – og forsker i kriser – Kristian Cedervall Lauta, har forsket i og beskrevet verdenshistoriens store kriser, fra globale pandemier, askeskyer, jordskælv og atomudslip og også de seneste hjemlige kriser: for hvad afslører kriser egentlig om os selv som samfund og mennesker? Og kan vi bruge dem til noget fornuftigt? Mød Kristian Cedervall Lauta i en samtale om et samfund i permanent krise, og hvad det viser om Danmark.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.