Louisiana Live

Sang til tiden - mød Katrine Muff Enevoldsen

 • Dato
  Torsdag 14. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  20 kr.

Komponist, sanger og højskolelærer Katrine Muff Enevoldsen er nok mest kendt som korleder for det meste af Danmark, når hun er tonet frem på skærmen for at føre an i tv-transmitteret fællessang.

RESERVER PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

Katrine Muff Enevoldsen er aktuel med en ny bog om arbejdet med at sætte musik og lyd til Stine Pilgaards prisbelønnede bog “Meter i sekundet” – et arbejde der bl.a. har resulteret i flere optagelser i den nye udgave af højskolesangbogen.

Kom og lyt med når Katrine Muff fortæller om arbejdet med at sætte toner til ord og ved flyglet giver eksempler på, hvordan hun transformerer tekster til (fælles)sang som giver genlyd.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.