Koncert

Kirill Gerstein

 • Dato
  Fredag 29. november
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 395 (+ gebyr kr. 10)

Kirill Gerstein. Foto: Marco Borggreve.

Fra Bach til Adès er Kirill Gersteins spil på piano kendetegnet ved en ekstraordinær teknik og intelligens samt en energisk, fantasifuld musikalsk tilstedeværelse, der placerer ham i toppen af det internationale musikliv.

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Kirill Gerstein, der blev født i 1979 i Voronezh, Rusland, er i dag amerikansk statsborger med base i Berlin. Han startede med at spille klaver som 2-årig og gik på en af landets musikskoler og lærte sig selv at spille jazz derhjemme ved at lytte til sine forældres pladesamling. Efter et tilfældigt møde med jazzlegenden Gary Burton i St. Petersborg, da han var 14, blev han inviteret som den yngste studerende nogensinde til at studere på Berklee College of Music i Boston, hvor han studerede jazzklaver sideløbende med sine klassiske klaverstudier.

I en alder af 16 besluttede Gerstein at fokusere på klassisk musik og afsluttede sin bachelor-og kandidatgrad hos Salomon Mikowsky på New Yorks Manhattan School of Music, efterfulgt af yderligere studier hos Dmitri Bashkirov i Madrid og Ferenc Rados i Budapest.
Gerstein er den sjette modtager af den prestigefyldte Gilmore Artists Reward – en pris på 300.000$, der hvert fjerde år tildeles en klassisk pianist med et særligt talent.

Program
Schumann Carnaval op. 9
Ravel La Valse
Liszt Sonate h-mol

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.