Louisiana Lecture

Kirkeby, skulpturen, traditionen

 • Dato
  Onsdag 28. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Per Kirkeby er en af det 20. århundredes store malere. Så stor, at det længe har skygget for hans arbejde med skulptur.

BESTIL PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Med udgangspunkt i udstillingen PER KIRKEBY BRONZE diskuterer kunsthistoriker og forskningslektor, Flemming Friborg, relationerne mellem Kirkeby som maler og billedhugger samt kunstnerens forhold til skulpturtraditionens mestre.

Flemming Friborg undersøger ligeledes Kirkebys arbejde med billedkunsten i konstante spring mellem det konkrete og det abstrakte, mellem humor og alvor. Et foredrag om skulpturen som vovestykke, extravaganza eller bare en naturlig forlængelse af et malerliv.

PRAKTISKE INFORMATIONER OM ARRANGEMENTET

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø. Vi minder om, at da adgangen til salen går gennem café-området, skal der bæres mundbind på vej ind og ud af salen.

Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen. Venligst undgå kødannelse. Har du reserveret plads til spisning i cafeen i forbindelse med arrangementet, bedes du være i cafeen senest kl. 18.

Hvis du ikke får brug for dine pladser, må du meget gerne skrive til os på: mail@louisiana.dk

Per Kirkeby – Bronze

Relateret udstilling

En storslået og monumental fortælling om myter, eksistens, skaberkraft, opgør og kunstnerisk forløsning. Per Kirkebys bronzer er omdrejningspunkt for denne store udstilling i Louisianas Vestfløj.