Louisiana Live

Klima eller kapitalisme

 • Dato
  Tirsdag 9. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Vi kan ikke fortsætte med at leve, som vi gør, hvis vi vil redde klimaet. Det kræver et opgør med kapitalismen og en erkendelse af, at grøn vækst er en illusion. Uanset, hvor mange vindmøller og solcelleanlæg vi stiller op, vil der ikke være nok grøn strøm til at opretholde vores nuværende levemåde.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

“Dette syn på fremtiden kan forekomme radikalt, men der findes ingen andre muligheder, ingen andre alternativer.” Ordene stammer fra én af tidens vigtigste stemmer, nemlig den tyske historiker, filosof og økonom Ulrike Herrmann, hvis bog Kapitalismens afslutning har været en bragende bestseller i Tyskland igennem det seneste år. Godt nok har kapitalismen været usædvanlig gavnlig for os mennesker, skabt velstand og forlænget vores levealder. Alligevel fører kravet om konstant vækst direkte i afgrunden.

Mød Ulrike Herrmann til en samtale om klima, krise og kapitalismens grænser. Her i koncertsalen optræder hun for første gang i Danmark.

Bemærk, at aftenens samtale foregår på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.