Klub

Klub Preview:
Chaïm Soutine

 • Dato
  Torsdag 8. februar
 • Tid
  Kl. 17:00 - 19:30
 • Sted
  Udstilling & Koncertsal
 • Pris
  Gratis - pris introduktion: 10 kr. (+ 10 kr. i gebyr)

Medlemmer af Louisiana Klubben inviteres til Preview på forårets store udstilling i Østfløjen med den ekspressionistiske maler Chaïm Soutine. Det er muligt at tilmelde sig et udstillingsforedrag i Louisianas Koncertsal kl. 18 (udsolgt) og kl. 19.30.

Reserver plads til introduktion kl. 19.30
Pris: 10 kr. (+ 10 kr. i gebyr)

Ønsker du blot at se udstillingen er tilmelding ikke nødvendig.
Husk Klubkort.

Chaïm Soutine (1893-1943) var en af ​​Pariserskolens førende og mest markante ekspressionister. Dyk ned i et helt særligt kunstnerskab, som mesterligt indfanger sin tid, omkring og mellem de to verdenskrige, med et intenst dirrende, foruroligende og vovet billedsprog. Her er svimlende landskaber, gådefulde stilleben og intense, farveeksplosive portrætter af almindelige mennesker, der befinder sig i udkanten af ​​eller på kanten af ​​samfundet, som Soutine selv gjorde det meste af sit liv.

Soutine photomaton 1928-1929. Photographer: Pierre E. Richard

Chaïm Soutines egen personlige historie er lige så relevant i dag, som den var for 100 år siden, da han som ung mand med kunstnerdrømme fra Minsk flyttede til Paris uden at kunne sproget, og med følelsen af ​​altid at stå på kanten af ​​kunstmiljøet – af at være migrant.

Udstillingsintroduktionerne kl. 18 og 19.30 foregår i Koncertsalen ved Louisianas kunstformidler Hanne Flarup. Tilmelding tilrådes.

Tilmelding til introduktion 19.30

Chaïm Soutine

Relateret udstilling

Eksplosioner af farve. Flammende penselstrøg. Svimlende perspektiver. Louisiana viser den første udstilling i Nordeuropa med en af Pariserskolens førende og mest særprægede ekspressionister.