Klub

Klub preview: Firelei Báez

 • Dato
  Onsdag 4. oktober
 • Tid
  Kl. 17:00 - 20:00
 • Sted
  Vestfløjen og Cafeen
 • Pris
  Gratis for klubmedlemmer

Untitled (Transito de la sombra y penumbra de la Luna sobre la superficie de la Tierra), 2021. The Fredriksen Family Collection

Medlemmer af Louisiana Klubben inviteres til preview på udstillingen med den dominikansk-amerikanske kunstner Firelei Báez. Det vil være muligt at få en introduktion til udstillingen samt få 20% rabat i cafeen.

Nye væsener og verdener toner frem i Firelei Báezs (f. 1981) monumentale malerier og installationer. Her blander hun alt fra historiske begivenheder og folkeeventyr til science fiction samt trækker på sine caribiske rødder i poetiske, farvestærke værker, der kredser om kulturel identitet. Udstillingen er den første store præsentation af kunstneren i Europa.

Der vil være adgang til udstillingen med klubkort fra kl. 17, og det vil være muligt at høre mere om udstillingen, når Louisiana kunstformidler Line Ali Chayder giver en introduktion i udstillingen kl. 17.30 og kl. 19.00. Tilmelding ikke nødvendig. I Louisiana Cafe tilbydes 20% klubrabat. Se menu.

Firelei Báez

Relateret udstilling

Firelei Báez How to slip out of your body quietly, 2018 Courtesy kunstneren og James Cohan, New York.

Gennem farverige, symbolladede malerier og installationer skaber dominikansk-amerikanske Firelei Báez (f. 1981) nye fortællinger om kultur og identitet.