Klub

Klub preview:
Mika Rottenberg

 • Dato
  Fredag 24. september
 • Tid
  Kl. 15:00 - 22:00
 • Sted
  Vestfløjen
 • Pris
  Gratis for klubmedlemmer

Fredag eftermiddag og aften inviteres klubmedlemmer til at se Louisianas nye, store udstilling med Mika Rottenberg, inden den åbner for alle andre. I dagens anledning tilbydes klubmedlemmer 20% i Louisiana Café efter kl. 17.30. Rabatten kan ikke kombineres med alm. klubrabat.

Previewet er gratis for medlemmer – der vises Klubkort ved indgang til udstillingen.

Bemærk, at tilmelding til preview ikke er nødvendigt.

Der er er noget svimlende over Rottenbergs greb om verden som billede, man ved knap, om man skal le eller græde – hun er som alle absurdister mere interesseret i at aktivere os end at belære os.

Udstillingen vises i museets Vestfløj og er (som titlen ‘Bowls Balls Souls Holes’ også antyder) en blanding af science-fiction og absurd komedie – sanseligt, kritisk og humoristisk.

Mika Rottenberg er født 1976 i Argentina, opvokset i Israel og nu bosat i New York. Hun står i dag som et af samtidskunstens store navne med et værk, der nærmest kan ses som allegori over den globale tidsalder og tilstand.

Hendes værker har typisk baseret sig på film installeret med teatralske rekvisitter omkring. Som i værket Cosmic Generator fra 2017, en slags kinesisk butik, hvorfra vi filmisk accelereres frem og tilbage mellem en støvet by ved den mexicansk-amerikanske grænse og et gigantisk grossistmarked i Kina. Dette værk er en del af Louisianas Samling og blev præsenteret første gang for museets gæster på udstillingen 7 x Tid x Rum i 2017.

Mika Rottenberg

Relateret udstilling

Mika Rottenberg spejler og spidder den globale tilstand og måden, vi (over)lever i den på. Hun blander film, installation og skulptur og væver sandhed og fiktion til moderne skæbnefortællinger.