Klub

Klub preview: Sonia Delaunay

 • Dato
  Fredag 11. februar
 • Tid
  Kl. 18:30
 • Sted
  Vestfløjen
 • Pris
  Gratis for medlemmer

Medlemmer af Louisiana Klubben inviteres til preview på Sonia Delaunay. Se udstillingen før alle andre og få en gratis plakat med.

Tilmelding er ikke nødvendig. Husk klubkort – som skal vises i indgangen til udstillingen.
Foto: Rythme coloré, Paris, 1954. Fotograf: Volker Naumann, Schönaich © PRACUSA S.A.

Udstillingen er den hidtil største præsentation af Sonia Delaunay i Skandinavien og her introduceres Delaunays produktion fra 1910’erne og frem til 1970’erne. Hendes praksis spænder over maleri, tekstildesign, beklædning, kostumer, reklamer og bogdesign. Altid med stærke farver og farvekontraster i centrum.

I forbindelse med udstillingen udgives Louisiana Revy, som forventes at nå frem med posten efter 16. februar. Hold også øje med kalenderen, hvor det er muligt at se kommende udstillingsrelaterede arrangementer som f.eks. Members Night 27. februar.

FÅ EN FARVERIG PLAKAT 
Som medlem af Louisiana Klubben kan du få en gratis Sonia Delaunay plakat med som udleveres i Hovedindgangen. Der udleveres 1 plakat per medlemskab.

Sonia Delaunay

Relateret udstilling

En international klassiker indtog Louisianas Vestfløj: Sonia Delaunay (1885-1979) var på samme tid maler, designer og iværksætter, og er blandt modernismens mest originale stemmer.