Louisiana Live

(Udsolgt) Knud Romer og Pigen i violinen

 • Dato
  Tirsdag 26. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

Knud Romer, der netop har modtaget Hørups Debatpris, er en af de meste sprudlende og velartikulerede personer i samtidens Danmark. Og han er ikke bange for at tage kampe på kulturen og samfundets vegne – også når han står helt alene.

BESTIL PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet.

Nu er Knud Romer på vej med en ny roman, som udkommer ugen inden, han gæster koncertsalen. ‘Pigen i violinen’ er en rejse igennem musikkens verden og tematiserer den svære balance i kunsten mellem disciplin og frihed til at skabe.

“Pigen i violinen er den samlede sum af mennesker og kultur, jeg har omgivet mig med hele livet,” siger Knud Romer: “Kunst er professionelt udført kultur, og det kræver tusindvis og atter tusindvis af timers øvelse. Uanset om det handler om at spille violin eller skrive lyrisk prosa.”

Mød Romer til en samtale om dette og meget andet på en aften, der med statsgaranti ikke kommer til at gå stille for sig.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.