Louisiana Live

Kongens folk, folkets konge

 • Dato
  Onsdag 17. januar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den 14. januar bliver Kronprins Frederik til Kong Frederik 10. med Dronning Mary ved sin side. Monarkiet som institution forbliver den samme, men det nye kongepar markerer alligevel en ny epoke.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Hvad har det danske kongehus betydet for udviklingen af det moderne Danmark? Hvordan har forholdet mellem monark, folket og de folkevalgte politikere udviklet sig igennem de sidste århundreder? Hvad er det, Dronning Margrethe II igennem sine 52 år på tronen har formået, så det i dag er de færreste danskere der ser sig selv som republikanere? Og hvordan mon Kong Frederik 10. vil markere sig, for at skabe sin egen plads i historien?

Én af landets bedste kendere af Danmarkshistorien, historiker, tidligere departementsråd og tidligere chefredaktør for dagbladet Politiken, Bo Lidegaard, gæster Koncertsalen og giver sit bud på en udvikling, der efter påskekrisen i 1920 kunne være forløbet ganske anderledes.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.