Louisiana Lecture

Krass Clement om Diane Arbus

 • Dato
  Onsdag 6. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Krass Clement, der står som en af Danmarks ubestridt førende dokumentarfotografer, giver denne aften en personlig introduktion til Diane Arbus og den skjulte historie i den ikoniske, amerikanske fotografs værker.

BESTIL PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Mød den eminente Krass Clement, der siden debuten med bogen ‘Skygger af øjeblikke’ (1978) har stået som en af de mest fremtrædende danske dokumentarfotografer.

Fotofortællingen Drum fra 2011 betragtes som et mesterværk, og senest er Krass Clement udkommet med Metrovia, en fotobog om Buenos Aires.

Ved aftenens arrangement vil Krass Clement tale om Diane Arbus’ baggrund og værker, og pege på de skjulte og måske egentlige historier, der gemmer sig bag den motiviske umiddelbarhed i Arbus’ billeder.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Diane Arbus

Relateret udstilling

Skønt karrieren kun strakte sig over 15 år, har den amerikanske fotograf Diane Arbus' særegne stil sikret hende en plads blandt det 20. årh. betydeligste kunstnere.