Louisiana Live

Krigens logik, krigens virkelighed

 • Dato
  Torsdag 29. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den ene er én af tidens førende militæranalytikere og aktuel med den anmelderroste bog 'Krigens Logik'. Den anden er kendt som velanset historiker og journalist, og har flere gange rejst til frontlinjen i Ukraine, hvor han har oplevet krigens virkelighed på egen krop.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Mød Anders Puck Nielsen og Adam Holm til en snak om krig: Den konkrete i Ukraine. Den psykologiske, der allerede i dag udkæmpes på alle mulige platforme væk fra slagmarken. Samt fremtidens, hvor selv et sammenstød mellem Rusland og NATO ikke længere kan udelukkes.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.