Louisiana Live

(Udsolgt) Kriger uden maske

 • Dato
  Tirsdag 6. december
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Begge forældre var forfattere. Og selv har Hanne-Vibeke Holst altid vidst, at hun ville gå samme vej. ”Jeg skriver fordi, det er det, jeg skal. Det er ikke noget valg. Det er, hvad jeg er sat i verden for at gøre”, udtalte hun for snart 20 år siden til Berlingske Tidende.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

I mellemtiden er hun blevet en vigtig litterær stemme i Danmark. Både, når det gælder litteraturen. Men også når det gælder samfundsdebatten og især vedrørende ligestillingen mellem kvinder og mænd.

Mød hende til en samtale om sin seneste bog Kriger uden maske, hvor hun skriver om billedhuggeren Sonja Ferlov Mancoba – en kvinde, der ifølge Holst, ”ville os noget. Hun ville sige sin omverden og sin tid noget.”

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.