Louisiana Live

Kunst, krig og kærlighed

 • Dato
  Tirsdag 23. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Han er en litterær stjerne i Tyskland. Med sin roman Generation Golf tegnede han et portræt af sin egen vesttyske generation født omkring 1970. Med verdenssuccesen 1913, der blev oversat til 27 sprog, reformerede han den måde, man kan formidle historie på.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Nu har han med essayistisk lethed skrevet Kærlighed i hadets tid, der handler om de store følelser og forelskelser midt i én af de mørkeste perioder i verdenshistorien, nemlig årene 1929 – 1939.

Florian Illies har læst kunsthistorie i Bonn og Oxford. Han var kulturredaktør for Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, chef for det traditionsrige Rowohlt-forlag og leder af kunstauktionshuset Grisebach i Berlin. Han grundlagde kunsttidsskriftet Monopol, og er medvært for en af Tysklands mest populære podcasts samt en del af udgiverkredsen for ugeavisen Die Zeit.

Med andre ord: Mød et vaskeægte tysk Wunderkind i koncertsalen til en samtale om kunst, krig og kærlighed samt andre store spørgsmål, der præger vores tid.

Vært: Marc-Christoph Wagner

Arrangementet foregår på engelsk

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.