Kurser & workshops

Malerisk sommer
- kunstkursus med workshop

 • Dato
  Onsdag 6. juli
 • Tid
  Kl. 11:00 - 15:00
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  600 kr. (+ 10kr. gebyr)

Shara Hughes, Pop, 1981. Louisiana Museum of Modern Art. Donation: Hadrien de Croÿ-Roeulx og Jacqueline Desmarais.

Tag med på en rejse ind i forunderlige landskaber af malerne Shara Hughes, Mamma Andersson og Christina Quarles. Lad dig overvælde af kæmpemæssige farvestrålende blomster, og oplev sammenviklede og flydende kroppe på dette formiddagskursus på Louisiana.

KØB BILLET
PRIS 4 TIMER: 600 kr. (+ 10 kr. gebyr)
Prisen er inklusiv entré til museet og kaffe/the. Der er mulighed for at købe frokost i Louisiana Café i pausen.

Maleriet lever i bedste velgående i de her år, og på Louisiana kan du lige nu blive præsenteret for tre malere, der på forskellig vis leger med penselstrøg, farver og referencer til kunsthistorien. På kurset får du også mulighed for selv at prøve kræfter med maleriet i en kreativ workshop.

Svenske Mamma Andersson (f. 1962) står som én af sin generations væsentligste malere og viser med sine sansemættede og nærværende værker, at maleriet fortsat er et aktuelt medie i samtidskunsten.

Amerikanske Shara Hughes (f. 1981) fanger blikket med sine overvældende lærreder, der er fulde af lysende farver og et væld af maleriske teknikker. Når vi møder et landskab befolket af kæmpevalmuer hos Hughes får vi fornemmelsen af at træde ind i en kompleks, drømmende verden, hvor blomster er større end mennesker.

Amerikanske Christina Quarles (f. 1985) skaber store panoramamalerier, hvor flertydige og splintrede menneskeskikkelser træder frem i en lysende kolorit.

Før frokostpausen består kurset af teoretiske oplæg fra Louisianas kunstformidlere, Helle Søndergaard og Hanne Flarup med plads til diskussion undervejs. Om eftermiddagen vil vi fokusere på selv at male inspireret af de kunstnere, vi har mødt om formiddagen.

PRAKTISK
Kurset foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen.
Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det.

Prisen er inklusiv entré til museet og kaffe/the. Der er mulighed for at købe frokost i Louisiana Café i pausen.

Nye værker i samlingen

Relateret udstilling

Gå på opdagelse rundt om på hele museet i det store udvalg af nye værker, som er erhvervet og doneret til Louisianas samling de seneste fem år.