Koncert

Lenny White – Jazz/Take

 • Dato
  Fredag 14. oktober
 • Tid
  Kl. 20:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

En musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz. Oplev den Grammy-vindende trommeslager Lenny White og medlemmer af Niels Lan Doky International Jazz Collective i fortolkninger af 1990'ernes Neo Soul.

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Et af jazzens koryfæer, den Grammy-vindende trommeslager Lenny White, står i spidsen for dette Jazz/Take på 1990‘ernes Neo Soul, herunder nyfortolkninger af sange af Erykah Badu, D’Angelo, Lauryn Hill, Maxwell og Angie Stone.

Lenny Whites samarbejde med Miles Davis (på det banebrydende album ‘Bitches’ Brew’ fra 1969) og som medlem af det ikoniske 1970’er band Return To Forever (med Chick Corea og Stanley Clarke), positionerer ham som en af de helt store “founding fathers” når det gælder jazz/fusion-musikken.

Medvirkende i denne Jazz/Take:

Lenny White (trommer)

Thomas Clausen (piano)

Gabor Bolla (tenor saxofon)

Thomas Fonnesbech (bas)

EKSKLUSIVT JAZZ-KOLLEKTIV

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) producerer mellem juni og december måned (eks. juli) i samarbejde med Louisiana museet fem unikke, eksklusive og innovative koncertprojekter. Master drummers Terri Lyne Carrington, Lenny White og Alvin Queen vil i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC – give en koncert hver, hvor de vil tage os på en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz. Derudover besøger Jazz/Takes Supergroup (Harvey Mason, Darryl Jones, m.fl.) også museet for at henholdsvis fortolke 2020’ernes Pop Hits og Jazz/Take-højdepunkter fra nuværende og tidligere sæsoner.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen