Koncert

Lenny White

 • Dato
  Fredag 27. november
 • Tid
  Kl. 20:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10). Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

En aften med jazzfortolkninger af 1980'ernes U.K. New Wave bands - bl.a. Depeche Mode og The Smiths - med trommeslager Lenny White og medlemmer af Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Pris
Kr. 375 (+ gebyr kr. 10).
Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Køb billet

1980’ernes U.K. New Wave – koncert II
Til denne koncert fordyber​ vi os i et Jazz/Take (jazzfortolkninger) af 1980​ ‘ernes U.K. New Wave,​ med nyfortolkninger af sange af The Cure, New Order, Depeche Mode, The Smiths og Simple Minds. Koncerten ledes af trommeslageren Lenny​ White,​ som har vundet mange Grammy Awards igennem sin karriere, og hvis samarbejde med Miles Davis (på det banebrydende album ‘Bitches’ Brew’ fra 1969) og som medlem af det ikoniske 1970er band Return To Forever (med Chick Corea og Stanley Clarke), positionerer ham, som en af jazz/fusion-musikkens grundlæggende fædre.

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) producerer i oktober, november og december måned i samarbejde med museet tre unikke, eksklusive og innovative koncertprojekter. Tre af den moderne jazzhistories største afro-amerikanske trommeslagere – Alvin Queen, Lenny White & Terri Lyne Carrington – vil​ – i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC – give en koncert hver, hvor de vil tag os på en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz.

Niels Lan Doky International Jazz Collective er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder. Kollektivet ledes af den danske pianist Niels Lan Doky, som af den internationale presse bl.a. er blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år”.

Med
Lenny White trommer (US)
Anders Bergcrantz trompet (SE)
Fredrik Kronkvist altsaxofon (SE)
Calle Brickman piano (SE))
Graig Earle kontrabas (CAN)

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen