Louisiana Literature

Leonora Christina Skov & Mathilde Walter Clark

 • Dato
  Søndag 29. august
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Parkscenen
 • Pris
  Gratis for museets gæster

I 2018 fik Leonora Christina Skov sit folkelige gennembrud og modtog De Gyldne Laurbær for romanen 'Den der lever stille'. Nu er hun aktuel med efterfølgeren 'Hvis vi ikke taler om det', og kan denne eftermiddag opleves i samtale med sin gode ven, forfatteren Mathilde Walter Clark som i sin seneste roman 'Huset uden ende' er på sporet af sin familie i USA - og et mord.

I 2018 fik Leonora Christina Skov sit folkelige gennembrud og modtog De Gyldne Laurbær for romanen ‘Den der lever stille’. Nu er hun aktuel med efterfølgeren ‘Hvis vi ikke taler om det’, en autofiktiv fortælling om hendes vej fra opvæksten i den nordsjællandske provinsby til at leve i København med sine forældres fordømmelse.

Leonora Christina Skov vil være i samtale med vennen og forfatteren Mathilde Walter Clark som i sin seneste roman ‘Huset uden ende’ er taget til sin families hus i USA, for at undersøge omstændighederne for et mord, som er blevet begået. Samtidig er det en selvransagelse, der handler om hvem ‘jeg’ i virkeligheden er.

Praktisk Info

Arrangementerne på Parkscenen er gratis for museets gæster. Siddepladser i teltet kan tilgås 15 min. før de enkelte arrangementer begynder. Der kan ikke reserveres plads. Højtalere er opsat i området omkring teltet, så man også kan fordele sig på græsplænen og lytte med herfra.

Teltet ryddes mellem de enkelte arrangementerne, for blandt andet at give plads til lydprøver.

Flere arrangementer på Parkscenen

Se hele kalenderen