Koncert

Lina & Raül Refree – updated fado

 • Dato
  Onsdag 23. november
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 275 (+ gebyr kr. 10)

Lina & Raül Refree. © Augusto Brázio.

Oplev en musikalsk power-duo, der sammen har sat "ny strøm" til en klassisk musikalsk genre. Lina & Raül Refree har genopfundet fadoen, den portugisiske "nationalklang", men formået at bevare dens helt særlige skønhed og melankolske poesi.

KØB BILLET

Billetten er inkl. entré til museet.

Det nye, strålende stjerneskud på den portugisiske fado-himmel, Lina, kan opleves i selskab med Raül Refree, en af Europas mest innovative producere, et musikalsk geni fra Barcelona, hvis produktioner spænder over alt fra flamenco til avantgarde rock.

Sammen har de sat sig for at nytænke den traditionelle fado – “lyden af Portugals sjæl” – og føre den ind i det 21’ende århundrede, men uden at kappe båndene til genrens dybe traditioner. Ved at erstatte f.eks. den traditionelle brug af guitar med analoge synthesizere er Refree med til at skabe et helt nyt, tidssvarende lydbillede.

Læs mere her

Se video

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.