Louisiana Live

Alberte Winding
- midt i livet

 • Dato
  Tirsdag 25. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Foto: Les Kaner

Hvad sker der, når man mister sit fodfæste midt i livet - og hvordan finder man egentlig sig selv igen? Mød musiker og forfatter Alberte Winding, der er aktuel med en ny roman 'Hvad jeg tænker mens du taler'.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Musiker og forfatter Alberte Winding er aktuel med en ny roman, ‘Hvad jeg tænker mens du taler’. I bogen mister Pio, en kvinde i 50’erne, sin mor og er både vred og ulykkelig over tabet, og prøver samtidig at navigere i de mange andre livsomvæltende forandringer, der sker i netop de år, hvor også sønnen bliver mere og mere uafhængig af hende.

Det handler om relationer, vrede, følsomhed og forsoning og ligesom i Alberte Windings andre bøger spiller musikken og kærligheden også en stor rolle.

Med bogen kredser Alberte Winding om de store forandringer der sker i livet, når man er lige midt i det, og hvad der sker når man mister sit fodfæste – og finder sig selv igen.

Alberte Winding har tidligere bl.a. udgivet de anmelderroste erindringsbøger Kastevind og Småt brændbart.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.