Louisiana Live

Ædru - en aften med Jesper Stein

 • Dato
  Tirsdag 17. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Mød forfatter Jesper Stein til en samtale om hans nye roman 'Ædru', om litteraturens romantisering af rusen, om at tage et opgør med eget misbrug - og at starte livet på ny.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Forfatter Jesper Stein har i årevis dyrket litteraturens store, mørke klassikere hvor den destruktive hovedperson svælger i alkohol og misbrug. Fra han var ung har dén fortælling romantiseret det destruktive forfatterliv – indtil Stein en dag stopper op og tager livtag med sit eget alkoholmisbrug.

Ligesom over 140.000 andre danskere var Jesper Stein nemlig selv i årtier afhængig af alkohol. Nu er han aktuel med romanen “Ædru” om en succesfuld mand, alkoholafhængighed, og hvad der sker med blikket på verden og mennesker – og litteraturen – når man læser den med nye øjne.

Mød forfatter Jesper Stein til en samtale om hans nye roman, litteraturens romantisering af rusen og om at starte livet på ny.

VÆRT: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.