Louisiana Live

Små og store klimasynder

 • Dato
  Tirsdag 7. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20

Hvordan skal og bør vi hver især reagere på de dystre meldinger og den viden, vi nu har? En samtale om klimaet, katastrofen og kravene til det enkelte menneske med Mickey Gjerris, lektor i bioetik, samfundsdebattør og tidligere medlem af Det Etiske Råd.

RESERVER PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

Det ser sort ud for kloden og alle der bor og lever på den. Og som endnu en dyster FN-rapport slår entydigt fast: Det er menneskets skyld. Det er vores måde at leve på, der skaber tørke, skovbrande, ekstreme temperaturer, oversvømmelser og vildt vejr. Og kun en markant omlægning af vores liv og samfund kan forhindre store katastrofer.

Hvad skal det enkelte menneske gøre ved det? Hvordan skal et etisk menneske reagere på den viden, vi nu har? Hvilke krav bør vi stille til os selv og hinanden? Mød lektor i bioetik Mickey Gjerris til en samtale om klimaet, katastrofen og kravene til det enkelte menneske.

Mickey Gjerris (f. 1969) er teolog og ph.d. i bioetik, tidligere medlem af Det Etiske Råd og i dag lektor i bioetik ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han har i 20 år forsket i menneskets forhold til dyr, teknologi, klima, liv og død og meningen med det hele – i et etisk, filosofisk og teologisk perspektiv. Forfatteren har udgivet en lang række bøger og artikler og er en stærk stemme i den offentlige debat.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.