Louisiana Live

Timothy Garton Ash - passion Europa

 • Dato
  Tirsdag 24. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den britiske stjernehistoriker, professor og The Gaurdian-skribent, Timothy Garton Ash regnes for en af vor tids vigtigste stemmer. Mød denne supereuropæer i Koncertsalen i anledning af den danske udgivelse af hans bog 'Europa. En personlig rejse'.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Timothy Garton Ash er en passioneret europæer. Allerede før 1989 nægtede han at affinde sig med opdelingen af kontinentet. Som få andre kæmpede han imod Brexit til det sidste.

Nu har han skrevet sin meget personlige historie om Europa, som begynder i 1945 med faderens udstationering som besættelsessoldat i Tyskland. Han taler om venner som Václav Havel, husker Berlinmurens fald, rapporterer om den jugoslaviske krig, om eurokrisen og flygtningedramaet, og leverer en skarp analyse af Europas historie siden Anden Verdenskrig. Ifølge Ash viser især angrebet på Ukraine, hvor presserende vi har brug for et frit og forenet kontinent, der forsvarer sine værdier.

Mød én af nutidens vigtigste stemmer, når Timothy Garton Ash gæster Koncertsalen. Han er professor i europæiske studier ved universitet i Oxford og skribent for The Guardian. Da Altinget i løbet af sommeren anmeldte den engelske originaludgave af ‘Europa. En personlig rejse’ blev det til seks A’er. Bogen om det vidunderlige og besværlige Europa, der nu udkommer på dansk, var ifølge mediet ganske enkelt ”berusende”.

Arranegementet foregår på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.