Louisiana Live

Et andet liv

 • Dato
  Tirsdag 5. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mens politikerne understreger at vi skal arbejde mere og længere, vokser et gryende ønske om noget andet blandt befolkningen; de sociale medier og debatsektionerne flyder over med især unge mennesker og forældre, der diskuterer om måden vi har indrettet os på egentlig skaber et lykkeligt liv.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser og erfaringer er Maj My Humaidan én af de stemmer.

Da hun bliver mor føles den travle hverdag som journalist pludselig ensom og opslidende, og med sin mand beslutter hun en dag at smide en kæp i hjulet: de flytter til Ærø, tager deres børn ud af skole og institutioner og lever et liv uden vækkeur, få penge og færre forpligtigelser. Hendes år på Ærø har hun nedfældet i “Ærø-manifestet” hvor hun kaster et blik på de normer de fleste af os lever efter.

Mød Maj My Humaidan til en samtale om normer, opbrud – og tiden som den vigtigste ressource.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.