Louisiana Live

Louisiana Live
- Historien som kampsport

 • Dato
  Torsdag 21. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Foto: Inger Ulrich

Diskussionen om europæisk identitet har sjældent været større og vigtigere end nu, og med krig på kontinentet og stormagters fjendskab er den europæiske selvforståelse både blevet stærkere - og mere udfordret. Men hvad er det egentlig for en historie, der holder os sammen?

Reserver plads
PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Med en tour de force gennem europæisk historie fortæller historiker Asser Amdisen om de myter, slag og konflikter der har skabt Europa, og hvordan historien om det europæiske er en evig kamp mellem det fredelige og oplyste på den ene side og det arrogante og imperialistiske på den anden side.

Mød historiker Asser Amdisen til en samtale om 3000 års europæisk historie – og hvordan den hjælper os til at forstå os selv i dag.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.