Louisiana Live

Louisiana Live
- Magt og Machomænd

 • Dato
  Tirsdag 26. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Forræderiske heks. Syg i hoved. Helt blank. Møgsæk. En skændsel for Danmark.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Det er kun nogle af de beskeder, Pernille Skipper har modtaget igennem sine år på Christiansborg, og som hun gengiver i hendes netop udkomne debatbog Rend mig. Og når den tidligere toppolitiker ser tilbage, står hun tilbage med en trist erkendelse: Både i samfundet generelt, men også i Folketinget har kvinder stadig ikke den samme adgang til magt. De bliver sorteret fra, vurderet på deres udseende, udsat for seksualisering og gjort til objekter. Alene fordi de er kvinder.

Mød Pernille Skipper og hør om de usynlige barrierer og uformelle magtstrukturer, hun har mødt, om hvorfor demokratiets højborg har et alvorligt demokratisk problem, og hvorfor ægte ligestilling kræver flere feminister – i form af både mænd og kvinder.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.