Louisiana Live

(udsolgt) Tilbageblik med Lars Løkke

 • Dato
  Tirsdag 1. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Sæsonens første LIVE i Koncertsalen bliver en aften med en af de helt centrale figurer i dansk politik i flere årtier, Lars Løkke Rasmussen.

Bemærk, at arrangementet er udsolgt.

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Lars Løkke Rasmussen har, ikke mindst om statsminister af to omgange, spillet en helt central rolle i dansk politik i nyere tid. Det siges, at ingen behersker det politiske håndværk som ham og at ingen er så dygtig en politisk strateg. Alligevel måtte han slippe magten til Mette Frederiksen og kan se tilbage på en tid præget af kampe, opgør og skandaler.

Nu har Lars Løkke Rasmussen reflekteret over det hele i bogen Om de fleste og det meste, der udkommer dagen inden denne samtale i Koncertsalen. Mød ham her til en snak om magtens magi, om politiske venner og fjender og om hvordan man slipper det hele og kommer videre i sit liv.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.