Louisiana Live

(Udsolgt) Mænd

 • Dato
  Torsdag 2. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Jesper Wung-Sung kan i år fejre sit 25 års jubilæum som forfatter. Han har længe været én af Danmarks mest læste og har netop udgivet novellesamlingen 'Ud af ti mænd', der kredser omkring spørgsmålet, hvad det vil sige at være mand i dag.

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

I novellesamlingen 'Ud af ti mænd', møder vi en kakofoni af mandlige karakter, skæbner og livsveje, der døjer med at finde sig selv i en tid, hvor verden forandres og identiteter står for skud. Norske Geir Gulliksen nærmer sig samme emne fra en anden vinkel. Han står bag den roste essaysamling 'Hvis jeg var mand', som ifølge Weekendavisen burde blive en folkebog. Mød dem begge og hør dem vende, hvad det vil sige at være mand, mandig og maskulin i dag. Vært: Marc-Christoph Wagner.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.