Kurser & workshops

Mamma Andersson og de magiske malerier

 • Dato
  Tirsdag 21. september
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  Varierer

Smukke, magiske og forførende: På dette endages-kursus går vi i dybden med Mamma Anderssons sanselige malerier og hendes motivkreds. Og sætter det i perspektiv i forhold til beslægtede kunstnere - fra Munch og Matisse frem til Doig og Tal R.

KØB BILLET

Pris: 450 kr.
Klubpris: 395 kr.
Studerende: 295 kr.
Dertil gebyr på 10 kr.

Vidtstrakte nordiske landskaber, opstillinger med stole som stand-in for mennesker og mærkelige motiver, der rummer brudstykker af fortællinger: Mamma Andersson arbejder med maleriets klassiske genrer – landskaber, stilleben og interiører – men formidlet i et nutidigt og personligt formsprog.

sat i perspektiv

Mamma Andersson (f. 1962) står som én af sin generations væsentligste malere og viser, at maleriet fortsat er et aktuelt medie i samtidskunsten. På dette endags-kursus går vi i dybden med hendes malerier og motivkreds.

Vi ser også på, hvordan andre beslægtede kunstnere – som Munch, Bonnard og Matisse – samt malere i Anderssons egen generation som Peter Doig, Tal R og Cecily Brown bruger det stoflige og sanselige maleri til at fortælle historier om verden.

Dagens program

10:30 – 12:00 Velkomst
Mamma Anderssons magiske malerier

12:00 – 13:00 Let frokost
Mulighed for at se Louisianas aktuelle udstilling med Mamma Andersson

13:00 – 14:30 Mamma Andersson og beslægtede kunstnere
Opsamling og tak for i dag

Kurset forestås af kunstformidlere: Line Ali Chayder & Helle Søndergaard
Sted: Louisiana Møderum (kun adgang via trapper)

Mamma Andersson

Relateret udstilling

Mamma Anderssons malerier er både forførende og foruroligende. Her er skønhed, sårbarhed og følsomhed, men også afgrunde. Glæd dig til den første store præsentation i Danmark af hendes kunst.